Anew Genics tapasztalat

Anew Genics élménybeszámoló:

Már a csomagolás elvarázsolt! Nagyon illik ez az elegáns megjelenés ehhez a termékhez.

Megszoktam,hogy az ANEW termékek mindig a minőséget sugározzák számomra,de ez az elegancia lenyűgözött. Gondoltam egy merészet és az arcom egyik oldalán kezdtem el használni....így arra gondoltam az eredmény magáért beszél majd. Ez így is lett!

A bőröm simább lett,a mélyebb ráncok halványodtak,a megereszkedett részeken rugalmasabb lett,sokkal szebb, egyenletesebb lett a bőrképem. Természetesen nem elégedtem meg a saját tapasztalataimmal és megkérdeztem a környezetemet,hogy látnak e különbséget a két arcfelem között.. És láttak!! Minden megkérdezett eltalálta,hogy melyik oldalon használtam az új ANEW krémet és szérumot.

A termékről:a Serum nagyon könnyű állagú,szuper gyorsan felszívódik.A krém elsőre kicsit zsírosnak tűnt,de a bőröm nagyon jól "beitta" és már nem keltett zsíros érzést.

Összességében: újra egy nagyon szuper termék került a kezünkbe, ami minőségben és külső megjelenésben is abszolút luxus érzést kelt. Bátran ajánlom mindenkinek!

 

Pekár Magdi

"Nagyon köszönöm, hogy egyike lehettem azoknak, akik elsőként próbálhatták ki az új terméket. A tapasztalataimról szeretnék beszámolni!

Ki ne álmodta volna már azt, hogy 10 évvel fiatalabban ébredt fel reggel? Mára ez már nem álom, hiszen az új Genics használatával teljesülhet. Nagy várakozásnak örvend a krém és a szérum, első tapasztalataimat már rögtön meg is osztottam mindenkivel, akikkel azóta találkoztam.
A szérumnál első pillanatban az illata lepett meg, nagyon kellemes, kicsit púderes női illata van, az eddigi megszokott Anew illatokkal szemben. Ezután jött az állaga, ahogy felkentem a letisztított arcbőrömre, nagyon könnyen tudtam felvinni a terméket. Adott a szérum egy pici időt, hogy kicsit bemasszírozzam, de nem sokkal utána már el is tűnt, felszívódott teljesen. A krémmel ugyanez volt a tapasztalatom, azt estére szoktam csak használni.

Tehát, remélem, mindenki álma teljesül majd, aki használja és ajánlja ezt a terméket!

 

Zubányné Szilvi Zone manager"