Avon arcápolás


Hogyan kell a szemránckrémet felkenni?

Ujjbeggyel finoman paskoljuk be a szemránckrémet, amíg beszívódik. Ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk a bőrt! Mindig a szemöldök növekedési irányával megegyező irányban dolgozzuk a bőrbe.

Igaz, hogy aki sportol, pattanásos lesz?

A verejték nem tartalmaz baktériumot, de vonzza őket. Ha a bőrünk felületén megjelenik, akkor ez segíti a pattanás képződését. Ezért viseljünk pamutruhát, és az izzadás után mindig töröljük át az arcot Solutions PurePore-Fection tonikkal.

Miért öregszik gyorsan a bőr?

Bőrünk az idő előrehaladtával öregszik. Az UV-sugarak, a nikotin, a szennyezett levegő azonban felgyorsítják e természetes folyamatot. A káros környezeti hatások hozzájárulnak a szabadgyökök keletkezéséhez, amelyek meglazítják a sejtfalakat, és ezzel elõsegítik a ráncok kialakulását.

Miért radírozzuk a bőrt?

Mert a bőrsejtek 4%-a naponta elpusztul, és az elhalt hámsejtektől szürke, petyhüdt, fénytelen az arc. Ha ezeket leradírozzuk, a pórusok nem tömődnek el, nem alakulnak ki mitesszerek, pattanások és olajosan fénylő bőr.

Mivel tisztítsam a bőröm? Avon arctejjel vagy zselével?

Az arctej a leggyengédebb bőrtisztító, minden bőrtípusra ajánlott. A piszkot és a felesleges faggyút kíméletesen és megbízhatóan távolítja el. Szabályozza és regenerálja a bőr természetes védőrétegét, megakadályozza kiszáradását. Legjobb, ha kis szivaccsal, vagy az ujjainkkal masszírozzuk, és rövid ideig hatni hagyjuk, majd nedves vattapamaccsal eltávolítjuk. A zselék zsíros és vegyes bőrre kiválóak, antibakteriális hatóanyagokat tartalmaznak, a pórusok mélyéig tisztítanak, de nem szárítanak. Kézzel kell felhabosítani, amiben a finom hatóanyagok jobban eloszlanak, és leoldják az elhalt hámsejteket. A T-zónában (homlok, orr, áll) körkörös mozdulatokat végezzünk. A zselék fokozzák a bőr vérkeringését, amitol az arc rózsásan csillogó lesz.

Használhatok avon nappali krémet éjszakára?

Az éjszakai krémekben speciálisan olyan hatóanyagok vannak, amelyek részt vesznek a sejtek éjszakai újjáépítő, regenerációs munkájában. Nem tartalmaznak például UV-filtert, vagy szmog, füst ellen ható összetevőket, hiszen ezekre úgy sincs szükség, mert ilyenkor nem kell ellene védekeznie. Persze vannak nappali krémek is, amelyek az éjszakai ápolásra is megfelelőek.

Mi a helyes arcápolás módja?

Az alapvető arcápolásnak az alábbi három elemet kell magában foglalnia: 1. tisztítás, 2. tonizálás, 3. hidratálás. Ezeket minden reggel és este el kell végezni az egészséges bőr megőrzéséhez.

Mi az a mitesszer?

Ha a faggyú nem tud megfelelően kiürülni a szőrtüszon, kialakul a mitesszer. Az apró fekete pontok, amelyek leggyakrabban az orron jelennek meg, szennyezett mitesszerek. Ezekből - ha baktériumok szaporodank el benne - pattanások alakulhatnak ki.

Mikor ajánlatos elkezdenem az avon bőröregedést késleltető termékek használatát?

Elkezdheti a bőröregedést késleltető termékek használatát, ha Ön húszas éveiben jár, még nem jelentek meg az öregedés első jelei, és szeretné, ha ez sokáig így is maradna. Mindig olyan termékeket használjon, amelyek védenek a széles spektrumú UV-sugárzás ellen. 20 éves vagyok.

Elkezdhetem már a bőröregedést késleltető termékek használatát? Mikor ajánlott?

Ha szeretné, hogy az öregedés első jelei minél később jelenjenek meg, mindenképpen ajánlatos elkezdenie a Rejuvenate termékcsalád használatát. Minden nap olyan termékeket használjon, amelyek védelmet nyújtanak a széles spektrumú UV-sugárzás ellen.

Elmúltam 40 éves, és soha nem használtam bőröregedést késleltető kozmetikumokat, kezdjem el most?

Természetesen. Sosem késő az átfogó Anew termékek előnyeit élvezni. A termékskálán megtalálhatók a bőröregedés első jeleire való kozmetikumok és az érett bőrre ajánlott termékek egyaránt.

Lehetséges, hogy a bőröm hozzászokik az avon öregedést késleltető termékekhez, és később már nem lesznek hatásosak?

Ha valaki úgy látja, hogy az általa használt termék többé már nem hatásos, ideje elkezdenie egy másik termékcsalád használatát, mely jobban megfelel a bőre megváltozott igényeinek.

Váltogassam a krémeket vagy használjak egyet, ami bevált?

Ha a pillanatnyilag használt termékcsalád kielégíti az Ön speciális bőröregedés-késleltetéssel kapcsolatos igényeit, akkor ne váltson.

Csak a 40 év feletti nők használhatják az Avon Ultimate termékcsaládot?

Ez a bőröregedés mértékétől függ. Ha Önnél előrehaladott állapot tapasztalható, használja az Ultimate kozmetikumokat. Ha csak mérsékelt állapotú a folyamat, válassza az Alternative család arcápolóit.

Az Ultimate termékek 40 éves kortól ajánlottak? Ez azt jelenti, hogy 60 év felett már nem hatékonyak?

Az Ultimate kozmetikumok a bőröregedés előrehaladott jeleit mutató nők számára kiválóak, legyenek 40 vagy akár 60 év felettiek.

Más krémet használjak nyáron és télen?

Egész évben használhatja ugyanazt a termékcsaládot. Elképzelhető azonban, hogy a nyári éjszakákon elegendő a nappali krém használata.

Hogyan és mikor használjak avon szemkörnyékápolót?

A szemkörnyékápolók nagyon fontos részei a bőrápolási termékcsaládoknak, nélkülözhetetlenek érett bőr esetén. Naponta használja, és a gyűrűsujjaival gyengéden, ütögetve vigye fel a szemkörnyékre, felül a belső szemzug felől a külső felé haladva, majd alul a külsőtől befelé. Mindig olvassa el az adott termék használati utasítását is! Vigyázzon, hogy nehogy a szembe kerüljön a termék.

Használhatom az avon különböző termékcsaládjainak krémjeit?

Az optimális eredmények érdekében azt javasoljuk, hogy egy bizonyos Anew termékcsalád kozmetikumait használja. Használhatom az Anew Clinical professzionális testformázó krémet a terhességem alatt? Az Anew Clinical professzionális testformázó krémet teljeskörű biztonságossági és hatékonysági teszteknek vetették alá. Azt ajánljuk, hogy konzultáljon orvosával, ha bármilyen termékkel kapcsolatosan kétségei merülnek fel.

Hogyan tároljam a kozmetikumokat? Tarthatom őket a hűtőben?

A termékek száraz, hűvös helyen való tárolást igényelnek, ahol nem éri őket közvetlen napfény.

Ha elmúltam 35 éves, akkor csak egy termékcsaládot használhatok, az Avon Alternative-ot?

A használt termékeket és termékcsaládot a bőrén látható jelek alapján válassza ki! Ha valaki 45 éves és a bőröregedés mérsékelt jeleit tapasztalja (ráncok, elszíneződések, csökkent feszesség), akkor az Alternative termékek a megfelelőek számára. Ha viszont 35 éves korban a bőröregedés előrehaladott állapotú, akkor válassza az Ultimate termékeket!

Használhatják az Anew termékeket férfiak?

Természetesen! A termékek attól függetlenül fejtik ki hatásukat, hogy férfi vagy nő használja őket! A férfi aknak is azt ajánljuk, hogy a bőröregedés jeleitől függően válasszanak maguknak kozmetikumokat.

Mi a szérum?

A szérum folyékony, de koncentrált formula a krémhez képest. Könnyű, nem zsíros, így nappali vagy éjszakai krém alá használja a maximális hatás elérése érdekében.

Mi az elixír és miben különbözik a szérumtól?

Az elixír egy koncentrált szérum. Az Ultimate elixír Pro-Sirtuin TX technológiát kétszeres arányban tartalmazza az éjszakai krémhez képest, és a maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy használja a nappali és az éjszakai krém alá.

Hogyan kell a szérumot használni?

Tisztítás és tonizálás után simítsa a szérumot az arc és a nyak bőrébe. Használható önmagában, de a maximális hatás érdekében vigyen fel éjszakai vagy nappali krémet is.