Avon történetem

1998. tavaszán ismerkedtem meg közelebbről az avonnal. A kollegám kezembe nyomott egy avon katalógust. Megnézegettem és kiválasztottam néhány terméket. A rendelésemet egy illatminta kíséretében pár napon belül meg is kaptam. Az illatmintát féltve őrízgettem a táskámban, minden cseppjét felhasználtam.

Néhány hónap múlva áthelyeztek, egy belvárosi irodába kerültem. A környezetemben "szerencsére" senki nem foglalkozott az avonnal, igy nem tudtam hozzájutni az avon katalógusaihoz. Hiányoztak a jól bevált termékeim. Arra gondoltam, mi lenne ha saját magam szerezném be az avon kozmetikumaimat?

Jelentkeztem egy avonos újsághírdetésre. Egy kedves női hang invitált találkozóra a közeli McDonalds-ba. A feltételeket meghallgatva egyből igent mondtam az avon tanácsadónői munkára.

Mostmár tudom, milyen jó döntést hoztam azon a délutánon. Nem kellett várnom a katalógusokra, és amellett hogy saját magam rendelhettem meg a kozmetikumaimat, a katalógus árnál kedvezőbb áron is jutottam hozzájuk. Másoknak is megmutattam az avon brossúrákat. Szerencsére könnyen akadtak megrendelőim és az így megkeresett jutalékok bőven fedezték a saját felhasználásomat. Igy már nemcsak kedvezőbb áron, hanem a "hobbim" révén, ingyen hozzájutottam a termékekhez.

Rövid időn belül elvállaltam az avon koordinátori munkát. A tanácsadói munka népszerűsítése, koordinálása átformálta az életemet, a gondolkodásmódomat. Ma már egy koordinátori csapat segítése is feladatommá vált. Az elmúlt 16 év szinte minden napján jelen volt az avon valamilyen módon, valamilyen formában. A koordinátor társaimmal és tanácsadónőimmel együtt sok nagyszerű élményben, tréningen, csapatépítésen, jutalomutakban volt és van részünk.

Sziciliai nyereményút
 


 

Szereted a kozmetikumokat? Rendelsz is rendszeresen avon termékeket? Miért ne juthatnál hozzá kedvezőbb áron mint ahogy az a katalógusban szerepel? 
Mindössze egy azonosító számra van szükséged, mellyel beazonosítva annyit, úgy és annyiszor rendelhetsz a katalógusokból ahányszor akarsz. A rendeléseket könnyen intézheted az interneten keresztül, és a csomagodat akár másnap átveheted a postán.

Avon törzsszámot szeretnék>>

Szükséges-e minden avon katalógusból rendelni? Mit csináljak ha éppen nem akarok rendelni csak a következő katalógusból? Ha az aktuális katalógusból nincs rendelésed, ellátunk a következő brossúrával. Természetesen ha van egy vásárlóköröd, akkor annak bizonyos részre mindig fog rendelni Tőled, biztosítva számodra egy bizonyos nagyságú jövedelemkiegészítést. 

Három legfontosabb előny:

Törzsvásárlói kedvezmények, termékekhez kedvezőbb áron (15-35%) való hozzájutás; 
A termékekeket ajánlva jövedelemkiegészítési lehetőség; 
Koordinátori munkával karrier építési lehetőség, jutalékokkal, bónuszokkal;

Természetesen egyik nem zárja ki a másikat, lehet mind a hármat de lehet csak az egyiket a háromból. 
Hogyan rendeljek? Hogyan szállítják ki a termékeket? Hogyan egyenlíthetem ki a termékek árát? 
Ezekre a technikai dolgokra az avon egyszerű rendszert dolgozott ki, hogy a rendelőknek, tanácsadóknak könnyű dolga legyen. A rendelés interneten vagy telefonon adható le. Ehhez egy azonosítószámra van szükség.

Avon azonosító számot szeretnék igényelni>>

A megrendelt termékeket igény szerint kiszállítják postákra vagy a lakcímre. A termékek árát csekken van lehetőség kiegyenlíteni, melyet az avon előre kiállít, a jutaléksávval csökkentett összeggel, előnyös befizetési határidőt megadva. Igy nem kell előre beszedned a termékek árát, elegendő akkor, amikor átadod azt a vásárlóidnak. A rendelőidnek folyamatosan megújuló termékkészlettel tudsz szolgálni a 3 hetente megújuló katalógusokon keresztül. Az avon nagy ismertségnek és népszerűségnek örvend, melyet több tízezer avon tanácsadónő folyamatos rendelése és piacvezető szerepe is csak megerősíti.

Csatlakozz hozzánk! Várunk és segítünk!

 

Vissza a főoldalra