Macskaszem készítése

Nem akar összejönni a macskaszem smink készítése?
Megmutatjuk, hogy miképpen hozhatod össze a dolgot tökéletesre. 
Csupán a neked legjobban tetsző hatást kell kiválasztanod…

Mértani
Használd a Mega Effects szemceruzát és a keskeny végével húzd ki a felső szempilla vonalát! Kissé haladj túl a szemen, a vonalat a szemöldök felé vezetve! Rajzold be a felső vonalat! A szemed természetes alakját követve állj meg félúton! Ekkor vastagítsd meg a vonalat a Mega Effects vastagabbik végével!

Erősen kihúzott 
Használd a Mega Effects szemceruzát és a vastagabb végével haladj végig a szemhéj szélén! Mindeközben finoman forgasd el a szemceruzát, így vastagítván a vonalat! Amikor eléred a szem legszélét, ismét forgasd vissza a vastagabb felére a ceruzát! Rajzold be a hegyes alakzatot, és gyere vissza a szűkebb végével a ceruzának, a teljes alsó szemhéjat berajzolva!

Avon debrecen

Visszafogott 
Használd a Mega Effects szemceruzát és a vastagabb végével haladj végig a szemhéj szélén! Mindeközben finoman forgasd el a szemceruzát, így vastagítva a vonalat! Amikor eléred a szem legszélét, ismét forgasd vissza a vastagabb felére a ceruzát! Rajzold be a hegyes alakzatot és gyere vissza a ceruza szűkebb végével néhány millimétert az alsó szemhéjon! Ne húzd ki a vonalat teljesen, ha visszafogottabb külsőre vágysz!

Hangsúlyos 
Emeld ki a pillákat a Mega Effects szempillafestékkel! Nyisd fel a tetőt, majd finoman nyomd meg a fekete részt és húzd ki az ecsetet! A széles fejű ecset ugyanezt a kiemelést adja az egész szempillának, csak íveld felfelé!