A szenvedély illatai

A szenvedély illatai

Gondolkodtál már azon, hogy mitől lesz igazán szenvedélyes egy illat? Most itt a lehetőség, hogy felfedezd a legérzékibb összetevőket az AVON új illatában, ami nem más, mint a Mesmerize Black for him. 

RÓZSASZÍN BORS
A rózsaszín borsot a perui borsfa néven ismert cserje szárított bogyóiból nyerik. Bármihez adják ezt a pici rózsaszín gyümölcsöt, legyen az étel vagy akár illat, megfűszerezi azt. A rózsaszín bors először pikantériát kölcsönöz az illatnak és egy szenvedélyes keverék izgalmas előhírnöke.

SZERECSENDIÓ
A téli időszak alatt az ünnepi ételek és italok egyik legnépszerűbb fűszere, nemcsak a mesés ízek, hanem az illatok megteremtéséhez is hozzájárul. Úgy lehet jellemezni, mint egy föld- és csípősebb illatokkal ötvözött édeskés fűszeres kristályt. Azt tartják róla, hogy segítséget nyújt álmatlanság esetén. Az illat, amelyik ezt az összetevőt tartalmazza, melegen körülöleli a szeretett férfit, aki még csábítóbbnak érzi magát tőle. 

CÉDRUSFA
Számos illat összetevője, balzsamos melegséget kölcsönöz és felfedi az illat érzéki oldalát is. Ez a meleg, fás összetevő megnyugtató és ellazító aromát áraszt, magában foglalva a férfiasság összes rétegét és merészen kiegészíti a vibrálóbb alkotóelemet is. 

MESMERIZE BLACK FOR HIM
A férfias rózsaszín bors, a fűszeres szerecsendió és a tüzes cédrusfa szenvedélyes keveréke tapasztalható meg a Mesmerize Black for him illatkompozícióban, a keleti-fás kategóriából. A meleg, ölelő és szexi Mesmerize Black használata meghatározó élményt nyújt és kontrasztos összetevői révén részese lehetsz az intenzív érintés erejének.

 

taxonomy/cikkek: